Een nieuwe website!

Een nieuwe website!

Momenteel bevindt u zich op de spiksplinternieuwe website van paardensport vereniging (PSV) ’t Haskelân.

Al voldeed de oude website nog goed werd het toch tijd om enkele aanpassingen door te voeren zodat de website van PSV ’t Haskelân nóg beter werd. Frisser, overzichtelijker, duidelijker en niet in de laatste plaatst beter zichtbaar voor mensen die de site via hun mobiele telefoon bezoeken.

Het belang van een goede website waar bestaande leden en aspirant leden de nodige informatie kunnen vinden is groot voor onze vereniging. De uitstaling en informatie die hier te vinden is zegt veel over de vereniging en heeft een hoge prioriteit bij het bestuur.

Wat doet de vereniging, wat gebeurt er bij de vereniging aan activiteiten en wedstrijden, alles is nu nog beter te vinden.

Daarnaast heeft de vereniging ook een actieve facebook pagina waar leden en niet leden met elkaar in contact kunnen komen en waar resultaten van vele wedstrijden waar leden verschijnen op worden gemeld.

Foto’s en ervaringen van verenigingsactiviteiten worden ook op de facebookpagina gedeeld.

Daarom bevelen wij, als bestuur en leden, elke bezoeker van deze website ook van harte aan ons te volgen op facebook. Hier staat de dagelijkse actualiteit en vormt een leuke aanvulling op deze site.

De vereniging is erg blij met het nieuwe gezicht van de website en bedankt Buro IJsselmuiden heel hartelijk voor al het werk wat hiervoor is verzet. Wij zijn er blij mee. En we gaan er vanuit dat de bezoeker hier het zelfde over denkt. Is dit zo, laat dit dan weten op onze facebook pagina.


Nicole Schalkx

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.