‘t Haskelân in finale Nuon Club Competitie

‘t Haskelân in finale Nuon Club Competitie

27 oktober 2016 – PSV ’t Haskelân is geselecteerd voor de finale van de Nuon Club Competitie 2016. Hiermee kan zij € 10.000 winnen om te investeren in energiebesparing en duurzame energie. Daarom roepen we alle inwoners van St. Johannesga en omgeving Heerenveen op om te stemmen via

https://clubcompetitie.nuon.nl/Paarden Sport Vereniging t Haskelan#stemmen

De Club Competitie is een wedstrijd voor amateurclubs. Energiebedrijf Nuon helpt sportverenigingen hiermee om de energierekening te verlagen. PSV ’t Haskelân heeft zich ingeschreven voor de wedstrijd met LED verlichting de rijhal te verlichten. Want zoals uit onze inzending blijkt is enkel LED verlicht te paard geen optie.

Als we winnen, wil wij het bedrag besteden aan LED verlichting en dubbele veiligheidsbeglazing in de kantine.

Negen winnaars
De jury van de Nuon Club Competitie bestaat uit sportjournalist Toine van Peperstraten, hockey-international Naomi van As, algemeen directeur van Nuon Peter Smink en twee energieadviseurs. In totaal hebben zij vijftig clubs uit heel Nederland genomineerd, waaronder PSV ‘t Haslelân. De negen clubs met de meeste publieksstemmen winnen uiteindelijk de Nuon Club Competitie.

De winnaars ontvangen een cheque van 10.000 euro, die mag worden besteed aan maatregelen voor energiebesparing en duurzame energie. Iedereen kan tot woensdag 16 november 2016 stemmen op ons via nuon.nl/club. De winnaars worden op 17 november bekend gemaakt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.